| Pijani topic | |
|
+12Liricki_zmaj Kiowa NoName Still Free DeD DivljaK ..MRLE.. Hyp3r widowita .IkouHoN SLAVUJ cpz 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
cpz Admin
Broj postova : 1000 Age : 36 Lokacija : Zagreb Najdrazi crtic : Family Guy Bodovi : 2925 Respekt : 666 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Pijani topic sub lis 25, 2008 2:10 am | |
| Eto ga... Nisam bas pijan a i neznam koliko ce vas biti pijano... Posto ste maloljenti.... KAO TO IMA VEZE SA PIJANSTVOM
Malo sam si spil... I tako sa deckima pricao gluposti... Vjerujtge mi decki nam nisto dobrofa u picu! Popijte si tu utamo... Kad je festa, kad je tesko, ali nemojte bez razloga... Sto god vam druhi govorili ... Ne vrijedi piti bez razloga... | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
Broj postova : 231 Lokacija : ♥Check your sister bedroom!♥ Najdrazi crtic : Happy Tree Friends Bodovi : 210 Status :
Registration date : 24.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic sub lis 25, 2008 12:49 pm | |
| Ko normalan pije sam?! Najzešće je kad imas povod i kad drugi casti! | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
Broj postova : 344 Age : 74 Lokacija : GNC Najdrazi crtic : POKEMON XD Bodovi : 423 Respekt : 10 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic sub lis 25, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
widowita Moderator
Broj postova : 489 Age : 28 Lokacija : jajce Najdrazi crtic : avatar Bodovi : 50 Status : Registration date : 26.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic ned lis 26, 2008 9:29 am | |
| | |
|
| |
Hyp3r Iskusnjara
Broj postova : 223 Lokacija : Zadar Najdrazi crtic : Ne znan :S Bodovi : 135 Status :
Registration date : 20.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic pon lis 27, 2008 11:14 am | |
| ne pijem | |
|
| |
..MRLE.. Klijent
Broj postova : 416 Lokacija : Neum Najdrazi crtic : -cpz ljubi aleks- Bodovi : 218 Respekt : 5 Status : Registration date : 20.10.2008
| |
| |
cpz Admin
Broj postova : 1000 Age : 36 Lokacija : Zagreb Najdrazi crtic : Family Guy Bodovi : 2925 Respekt : 666 Status :
| Naslov: Re: Pijani topic pon lis 27, 2008 2:46 pm | |
| Ma di cete pit! Jos ste premladi za to... | |
|
| |
widowita Moderator
Broj postova : 489 Age : 28 Lokacija : jajce Najdrazi crtic : avatar Bodovi : 50 Status : Registration date : 26.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic pon lis 27, 2008 11:31 pm | |
| zato ima ko oce piti...i prenapit se...jel tako cpz....sto mamura vec | |
|
| |
Hyp3r Iskusnjara
Broj postova : 223 Lokacija : Zadar Najdrazi crtic : Ne znan :S Bodovi : 135 Status :
| Naslov: Re: Pijani topic uto lis 28, 2008 8:54 am | |
| Eh,ma stari sad cu ti ja reci nesto.ovi mulci tipa mene ovo 14-godisnjaci...oni ti svi piju..iz folirancije.......da ih curice vide,to je njima show,pusenje takoder tako,a kad pijani proseru starijem pa kad batina dobiju,..ugl,dobro je to kasnije,kad odes na party pa popijes,ali nikad ne valja ono napit se ko maca | |
|
| |
DivljaK Moderator
Broj postova : 131 Age : 30 Lokacija : Vinkovci Najdrazi crtic : The Simpsons Bodovi : 406 Respekt : 108 Status : Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic uto lis 28, 2008 10:37 am | |
| | |
|
| |
Hyp3r Iskusnjara
| Naslov: Re: Pijani topic uto lis 28, 2008 11:38 am | |
| | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic uto lis 28, 2008 11:51 am | |
| vino...koje vise volis...crno ili bijelo ....XD | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 2:07 am | |
| neki piju od sreće, neki od tuge, a ja od jutra... ovo će mi bit fav. topic...kak sam ga tek sad skužio... evo u petak sam si malo poipl ne ono tek tak da mi se malo vrti i sve je bilo baš super osim što nisam znao doć od autobusne stanice do doma...sva sreća pa me frend uopće dofuro do te stanice jer inače... eh da | |
|
| |
cpz Admin
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 2:09 am | |
| E kad smo vec kod ovoga... Napio se jucer sa dva frenda svadjao se sa burazom.. I tako to.. Nis novoga... | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 2:10 am | |
| nemoj se sa burazom svađat...buraz je tu da toči dok ti eksaš... | |
|
| |
cpz Admin
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 2:16 am | |
| lol Previse slusas HP! | |
|
| |
Still Free Moderator
Broj postova : 388 Age : 36 Lokacija : Lost in my dreams... =] Bodovi : 585 Respekt : 15 Status :
Registration date : 21.10.2008
| |
| |
cpz Admin
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 3:20 am | |
| lol A cuj imao sam i ja preiode kada sam bio pijan svaku vecer i to je trajalo po mjesec dana i vise... Ni sam neznam odakle mi pare u to vrijeme.. Ipak, to je samo period.. Ako si snazan u glavi uvijek ces znati tko si... I nece te navike mjenjati... | |
|
| |
Still Free Moderator
Broj postova : 388 Age : 36 Lokacija : Lost in my dreams... =] Bodovi : 585 Respekt : 15 Status :
| |
| |
NoName Klijent
Broj postova : 384 Lokacija : tuzla.BA Najdrazi crtic : Ed,Edd 'n' Eddy =D Bodovi : 60 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 10:07 am | |
| CPZ je dobro povuko neshto, A(d)min | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 10:18 am | |
| 0.o sta pijanica ovde ima...pa kako dodete kuci omg | |
|
| |
cpz Admin
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 12:28 pm | |
| - NoName je napisao/la:
- CPZ je dobro povuko neshto,
A(d)min Lol e pa vidis bas i nisam.. Ali zato uvijek postoji sutra da si sredis greske... @ Ana Moras naci neki nacin.. Ja si najcesce prije nego sto idem van napisem ulicu i broj na celo... | |
|
| |
NoName Klijent
Broj postova : 384 Lokacija : tuzla.BA Najdrazi crtic : Ed,Edd 'n' Eddy =D Bodovi : 60 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 12:55 pm | |
| | |
|
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 3:14 pm | |
| - cpz je napisao/la:
- Eto ga... Nisam bas pijan a i neznam koliko ce vas biti pijano... Posto ste maloljenti.... KAO TO IMA VEZE SA PIJANSTVOM
Malo sam si spil... I tako sa deckima pricao gluposti... Vjerujtge mi decki nam nisto dobrofa u picu! Popijte si tu utamo... Kad je festa, kad je tesko, ali nemojte bez razloga... Sto god vam druhi govorili ... Ne vrijedi piti bez razloga... nisi bas pijan? evo dokaza da jesi : "Vjerujtge", "nisto", "dobrofa", "druhi" | |
|
| |
cpz Admin
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 3:19 pm | |
| lol Ma bio je mrak pa nisam vidio slova na tastaturi najbolje... | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic ned stu 02, 2008 8:37 pm | |
| nemojte pit bez razloga..hahahhahaha dobra..jebote pa mi balkanci uvijek nađemo razlog. i ponosni smo na to. ono martinje je klasičan primjer...al i ono e subota je mogli bi malo..petak je mogli bi malo...vidio sam starog frenda mogo bi i s njim malo...
mislim nemo tu ništa loše...heh..naravno:D ali nije da imamo neki pravi razlog za napit se. dakle zapravo pouka glasi ovako...kad se napiješ uvijek nađi neki razlog
@SF dont be shy ;) mi smo tu braća po alkoholu... | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic sub stu 15, 2008 5:14 am | |
| revive of the topic... upravo sam se vratio doma pijan ko isus kroz kvart ja pjevam dinamovu himnu i čuješ samo kak se u zgradama iza mene pale svjetla i kak ljudi psuju...(jebem vam majku huligančine i sl) onda dođem do centra kvarta prolazim kroz parkić a tamo pijana ekipa neka koju neznam samnom počela pjevat...i u nebo s njim..i u pakaoooo... i ponudili me pićem..a ja njima..ne pijem dečki...XD....umrli su od smjeha jebote jedva hodam... i onda sam nekak došo doma otrjeznio se i uopće mi se ne spava i došo na komp... kak je vama petak prošo? | |
|
| |
Liricki_zmaj Novak
Broj postova : 142 Lokacija : osijek Bodovi : 50 Status :
| Naslov: Re: Pijani topic sub stu 15, 2008 7:01 am | |
| svi piju iz nekog razloga...ja pijem da se napijem... svi mi kazu kao ono premlad si tamo vamo...a mogu se kladit da imam zeludac veci od dosta starijih od mene...i ja kad pijem ja pijem sa gustom a ne ko neki...10 piva na eks pa neznaju di su...ja 10 piva u sat sat ipo pa mogu i dalje...a bilo je dana kad sam pio zbog cure...sad pijem od srece...a sutra cu pit...radi opijanja :D...nista ljudi ovo je naj grupa dajem sisu ak nije ^^ | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Pijani topic pon stu 17, 2008 3:04 pm | |
| ma napit se, pit radi ovog radi onog, to uopce nije fora,.... budi frajer ko ja pa se nemoj nikad napiti.... ah da malo ljudi to jos uvijek moze za sebe reci.... probao sam zestica i raznih alkoholnih pica i pio ih na raznim mjestima, ali ''samokontrola'' ljudi.... moja majka na mene moze biti ponosna i kad sam ja isao van ona je mirno spavala, jer je znala da sam dovoljno odgovoran i da nikad necu napraviti sranje,.... i nisam.... | |
|
| |
cpz Admin
| Naslov: Re: Pijani topic pon stu 17, 2008 3:08 pm | |
| A slusaj sranje se napravi i bez alkohola.. Alkohol je tu da ublazi bol! | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic pon stu 17, 2008 3:09 pm | |
| vidis ni moja mama se nikad ne brine zbog moje brace kad idu van...ona kaze da im se nesto desilo zvala bi policija...lol | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic pon stu 17, 2008 10:01 pm | |
| - cpz je napisao/la:
- A slusaj sranje se napravi i bez alkohola.. Alkohol je tu da ublazi bol!
lol reci to svojoj bemburi... @ sudden iskreno ja si volim izać s frendovima i popit kad je neki tulum ili neki događaj...osijećam se opuštenije,puno sam otvorenija osoba, smijem se stalno i uvijek se dobro zabavim...nikad se ne forsam niti radim sranja...samo zabava a što se samokontrole tiče...mislim da je dovoljna samokontrola što prestanem pit dok još mogu stajat..nikad me nisu nosili doma btw ja sam sebi reko da nikad neću cigaretu probat i nisam...niti budem..dakle neka samokontrola postoji | |
|
| |
cpz Admin
| Naslov: Re: Pijani topic pon stu 17, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Swill Moderator
Broj postova : 292 Age : 35 Lokacija : GDJE GOD TREBA Bodovi : 540 Respekt : 5 Status : Registration date : 23.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic pon stu 17, 2008 10:53 pm | |
| Ma pijem kad god stignem, vani u pubu, kafiću... Popijem si ''koju'' pivicu i tak... Jedino mrzim Hrvatska piva... Npr, osječko, žuja je sama pjena... Karlovačko mogu podnijet, ali nije to ko Njem. i Englesko pivo... A ovak od žeštokoga pijem Jegera, jack danielsa... tu i tamo tequila... Nisu piva ono što su nekad bila... BTW, jel bi voljeli ić na oktoberfest ??? Ja bi... | |
|
| |
Vinkos Novak
Broj postova : 130 Lokacija : BiH Najdrazi crtic : Profa Baltazar:D Bodovi : 110 Status : Registration date : 20.10.2008
| Naslov: Re: Pijani topic pon stu 17, 2008 11:54 pm | |
| Nit pijem, nit pusim nit psujem. U *bote upade mi cigara u pivo. dosta za*ebancije, pijem ovako, ponekad, al pomalo:( | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic uto stu 18, 2008 12:05 am | |
| swill pivopijo odi u doublin i naruči pintu guinnessa nećeš bit razočaran cpz daj povećaj malo ona slova...niš se ne vidi.. | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Pijani topic uto stu 18, 2008 10:54 am | |
| ovako iako ne pijem, neko vrijeme sam se bavio kolekcionarstvom pivskih boca i naravno da sam sve te razlicite pive i konzumirao (radi se o nekoj brojci od 100-njak razlicitih)
zakljucak:
1. hrvatske pive nisu nista specijalno losije od stranih (uzmite tvrdnju s odmakom, jer treba pojasniti) - danas je tesko odrediti koja piva uopce odakle dolazi jer i strane pive koje danas pijemo su proizvedene u hrvatskoj (Heineken, Stella Artois, Tuborg, Carlsberg itd...) a tako je i smnogim pivama po Evropi, jednostavno otvoreni su pogoni svukuda, ali generalno znalci kazu da prva stvar koja ce doprinjeti kvaliteti piva je cistoca vode i u tome prednjace belgijanci, ali opet i to samo za pojedine pive, jer belgija kao takva ima oko 1000 pivovara, pa sad vi zbrajajte koliko je to razlicitih piva
2. kad krene o pivama uvijek netko odmah spomene guinness, to je komercijalizirana piva koja je sigurno drugacija u samoj irskoj nego bilo gdje drugdje u svijetu, ali imaju oni privatnih pivovara koje rade manje kolicine piva i kvalitetnije (ali ja kao neljubitelj crnih piva nisam bas nesto nikad bio fasciniran tim irskim - njihove crne su najpoznatije, svijetle nisu nista posebno)
3. nekad mi je originalna Stella Artois bila toliko pitko i odlicno pivo, da mi je bila najdraza, ali od kad se proizvodi kod nas, to nije ni sjena te pive (palac dolje)
4. originalni Heineken nije toliko sladak koliko ga je ucinila Karlovacka pivovara, ali jos uvijek jedna od mojih drazih komercijalnih piva (palac horizontalno - rezignirani lagano teleci pogled prema minulim vremenima)
5. razvikane pive su u 90% slucajeva tesko smece, primjer takvih su Corona (pisalina), Budveiser (ceska glupost za strano trziste) itd.
6. kanadske su sve osvijezavajuce i pitke, koju god sam probao (palac gore, primjer Labatts Blue)
7. mozda su poznati po vinima, ali nedaj boze pive piti, smece tesko (francuska i italija)
8. od australskih mi se svidja fosters iako je cista komercijala...
9. kao stara iskusnjara otkrio sam svoje idealno pivo, punog okusa i doslovno se nahranis tom pivom (originalna psenicna piva u Munchenu, dva palca gore - komercijalne verzije slicnih ako zelite probati, Erdinger, Paulaner, Leffe) - bio sam u Munchenu btw. ali ne na Octoberfestu iako sam planirao prosle godine i oko toga nekaj, no mislim da to nije pravi dozivljaj, da tih dana uvale hrpu smeca od piva koje su stajale ko zna gdje i da to nije taj dozivljaj... vizualno to je miljon ljudi na sodranoj poljani pod ogromnim satorima koja se obzderava kobasicama i loce hrpu pive, a da niti nije svijesna kaj pije... ja volim uzivati u pivi... a i ono po kaj sam ja isao u Munchen je bilo mnogo zabavnije, naime posjetio sam tvornicu BMW... sve njihove pogone... :)
10. od crnih piva iznimka je jedna irska koju sam probao i ne znam joj ime, ali znam da je bocica u ducanu kostala 23kune prije 10-ak godina, na njoj je samo pisalo irish stout, ali to je ionako vecina njihovih piva (naime pive se dijele na slabe- lagger, normalne pive i na stout pive)
11. za one kojima nije cilj samo se obliti nego vole eksperimentirati i istrazivati razne okuse (lijepo trkom u pivnicu Hope Devil u podrumu Branimir centra, da to je taj gdje je Cinestar) i tamo neka si naruce one aromatizirane, visnjeve i bog te pitaj kakove jos, ima ih.... a i pivnica je super uredjena ko neka onako ghot mracna crkva gdje je jedan cijeli zid vodopad (oko 25 metara duljine)....
uzivajte, zivjeli | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic uto stu 18, 2008 3:18 pm | |
| - DeD je napisao/la:
- swill pivopijo odi u doublin i naruči pintu guinnessa nećeš bit razočaran
cpz daj povećaj malo ona slova...niš se ne vidi.. samo kliknes quote i vidices sta pise | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Pijani topic čet sij 01, 2009 7:28 pm | |
| nekako mi se čini da bi ovaj topic mogao doživjeti revive XD mislim nova... ono.. XD ja se još uvjek oporavljam...
SRETNA VAM (nadam se pijana) NOVA! | |
|
| |
hidden Iskusnjara
Broj postova : 165 Age : 29 Lokacija : u ps-u...xD Bodovi : 370 Status : Registration date : 12.12.2008
| Naslov: Re: Pijani topic čet sij 01, 2009 9:33 pm | |
| sretna nova...eh sve jucer izmjesao...od blacky-a,juice votka,neka ruska votka,pivo,vino...uf...ajde sretna nova..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pijani topic | |
| |
|
| |
| Pijani topic | |
|