Swill Moderator
Broj postova : 292 Age : 35 Lokacija : GDJE GOD TREBA Bodovi : 540 Respekt : 5 Status : Registration date : 23.10.2008
| Naslov: Green Street Hooligans sub lis 25, 2008 7:50 pm | |
| Jeste gledali taj film ? - Citat :
- Nakon što ga zbog posjedovanja kokaina izbace s Harvarda, Matt (Elijah Wood) seli u London sa sestrom i njenim suprugom Steveom (Marc Warren). Steveov mlađi brat Pete (Charlie Hunnam) nije baš raspoložen za druženje s bezveznim outsiderom Mattom, no sve se mijenja nakon jedne pijanke na kojoj Matt osvoji simpatije Peteova londonskog društva. Na povratku s jedne utakmice, 'alkoholno' društvo izvuče Matta iz kandži nasilnih birminghamskih navijača, te tada Matt saznaje pravu istinu. Pete i društvo su zapravo nogometni huligani koji djeluju pod imenom GSE (Green Street Elite). U početku miroljubivi Matt teško prihvaća tu činjenicu, ali s vremenom se uklapa u njihovu navijačku priču koja s vremenom pred njega izbacuje sve više šokantnih i sumnjivih okolnosti. No već je kasno za uzmak, a tekma dvaju najžešćih protivnika- Millwalla i West Ham Uniteda je na pomolu.
Kritike za 'Huligane' su dosta povoljne, iako za redateljicu kritičari tvrde kako joj bolje leže istraživanja na polju kulture od građenja priče i zapleta. Muškarci, nogometni fanovi i još k tome Britanci su dosta pogođeni idejom da jedna njemica s kalifornijskom adresom zadire u njihovu stvar, a dosta je prigovora koji tvrde da je Lexi apologetski nastrojena prema nasilju. Joe Leydon, inače strogo pero s Varietya hvali film riječima: 'Alexander nudi svjež pristup filmskom nasilju'. | |
|
.IkouHoN Klijent
Broj postova : 344 Age : 74 Lokacija : GNC Najdrazi crtic : POKEMON XD Bodovi : 423 Respekt : 10 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Green Street Hooligans sub lis 25, 2008 7:51 pm | |
| NESTO PREDOBRO!!!!!!
prebolesno | |
|
cpz Admin
Broj postova : 1000 Age : 36 Lokacija : Zagreb Najdrazi crtic : Family Guy Bodovi : 2925 Respekt : 666 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Re: Green Street Hooligans sub lis 25, 2008 8:53 pm | |
| Ja jesam nekoliko puta i dobar je film.. Ali meni osobno se vise svidja Football Factory... Malo su mi premladi ti huligani u filmu(gse)... Cak sam i prijatelju napravio jedan wall na tu tematiku.. | |
|
Still Free Moderator
Broj postova : 388 Age : 36 Lokacija : Lost in my dreams... =] Bodovi : 585 Respekt : 15 Status :
Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Green Street Hooligans ned lis 26, 2008 12:42 pm | |
| Extra mi je film gledao sam ga par puta mada mi je bolji Football Factory isto je na taj fazon...PozZ | |
|
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Green Street Hooligans pon stu 17, 2008 3:26 pm | |
| hooligani u filmu su ko i ovi nasi,.... premladi... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Green Street Hooligans | |
| |
|