| Inspiration! | |
|
+6widowita Swill Bir Kiowa ..MRLE.. SLAVUJ 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
SLAVUJ Moderator
Broj postova : 231 Lokacija : ♥Check your sister bedroom!♥ Najdrazi crtic : Happy Tree Friends Bodovi : 210 Status :
Registration date : 24.10.2008
| Naslov: Inspiration! sub lis 25, 2008 11:18 pm | |
| | |
|
| |
..MRLE.. Klijent
Broj postova : 416 Lokacija : Neum Najdrazi crtic : -cpz ljubi aleks- Bodovi : 218 Respekt : 5 Status : Registration date : 20.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! sub lis 25, 2008 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! ned lis 26, 2008 2:19 pm | |
| jbt, predobro, pogotovo 1. i onaj s onim malim ljubicastim stvorovima (peti) | |
|
| |
Bir Iskusnjara
Broj postova : 161 Age : 31 Lokacija : Ivanic-Grad Najdrazi crtic : Naruto Bodovi : 0 Respekt : 10 Status : Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! ned lis 26, 2008 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Swill Moderator
Broj postova : 292 Age : 35 Lokacija : GDJE GOD TREBA Bodovi : 540 Respekt : 5 Status : Registration date : 23.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! ned lis 26, 2008 3:14 pm | |
| 7. i 14. su najbolji meni | |
|
| |
widowita Moderator
Broj postova : 489 Age : 28 Lokacija : jajce Najdrazi crtic : avatar Bodovi : 50 Status : Registration date : 26.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! ned lis 26, 2008 5:44 pm | |
| jbt...koji radovi...ma prezakon | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
Broj postova : 231 Lokacija : ♥Check your sister bedroom!♥ Najdrazi crtic : Happy Tree Friends Bodovi : 210 Status :
| Naslov: Re: Inspiration! ned lis 26, 2008 6:59 pm | |
| Ovo je tema gdje bi vi trebali postati radove koji vas inspiriraju i nadahnjuju! | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! sub stu 01, 2008 2:17 pm | |
| istina da bi..ali imam pitanje..na kojem siteu si našo onog zmaja? i još nešto. moj prijedlog je da ovo bude sticky tema. | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
Broj postova : 344 Age : 74 Lokacija : GNC Najdrazi crtic : POKEMON XD Bodovi : 423 Respekt : 10 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! sub stu 01, 2008 2:31 pm | |
| | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
Broj postova : 344 Age : 74 Lokacija : GNC Najdrazi crtic : POKEMON XD Bodovi : 423 Respekt : 10 Status : Registration date : 21.10.2008
| |
| |
.IkouHoN Klijent
| Naslov: Re: Inspiration! pon stu 10, 2008 4:05 pm | |
| sry guys,odsad je SF moj glavni uzor:D | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
| Naslov: Re: Inspiration! ned pro 21, 2008 5:33 pm | |
| | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Inspiration! pon pro 22, 2008 12:27 am | |
| | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Inspiration! pon pro 22, 2008 12:56 am | |
| | |
|
| |
Swill Moderator
Broj postova : 292 Age : 35 Lokacija : GDJE GOD TREBA Bodovi : 540 Respekt : 5 Status : Registration date : 23.10.2008
| Naslov: Re: Inspiration! pet sij 09, 2009 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Inspiration! pet sij 09, 2009 6:30 pm | |
| koji je smisao ove teme i gdje je pravilo o ogranicenju radova, jer meni nije jasno kako nekoga moze inspirirati 100 radova,.. ti radovi vam mogu biti dobri, ali nikako inspiracija i btw. da vas nesto naucim o autorskim pravima, ovo su sve radovi ljudi koji vam nisu dopustili da javno objavljujete njihove radove,... znaci pokraj svakog rada treba stajati nick autora, prije toga dobiti mailom njegovo odobrenje ili preko PP-a da to smijete objaviti i najvjerojatnije staviti link do njegove deviant stranice ako je skinuto od tamo... sve ostalo se moze smatrati povredom autorskog prava,.. tako da molim i moderatore i ljude koji upravljaju forumom da se malo uozbilje kad su ovakve teme u pitanju i da ne poptpomazu ili jos gore zapocinju ovakve topice,..... molim malo ozbiljnosti....
ovdje bi islo: prvo ispeci pa reci,...
znaci prvo osmisliti kako bi nesto trebalo izgledati, pa onda to sprovesti u dijelo, znaci ako zelite nesto ovako, u toj temi nema postanja i komentiranja,.. svatko moze staviti max. 3 rada kao inspiraciju i kazem sa svim generalijama koje dokazuju da ima odobrenje, da je ovlasten za javno objavljivanje necijih radova,.... (to je grubi prijedlog, ali bar he prijedlog, ovako kako je sad je kaznjiva radnja) | |
|
| |
salex Novak
Broj postova : 79 Lokacija : Doboj/RS Bodovi : 50 Status : Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: Inspiration! pet sij 09, 2009 9:21 pm | |
| - .IkouHoN je napisao/la:
sry guys,odsad je SF moj glavni uzor:D poz jel možeš da mi pomogneš kako da stup i kontakt sa osobom koja je napravila prvi rad .... ??? već sam se zaljubio | |
|
| |
..MRLE.. Klijent
Broj postova : 416 Lokacija : Neum Najdrazi crtic : -cpz ljubi aleks- Bodovi : 218 Respekt : 5 Status : Registration date : 20.10.2008
| |
| |
SLAVUJ Moderator
| Naslov: Re: Inspiration! sub sij 10, 2009 2:33 am | |
| - Sudden je napisao/la:
- jer meni nije jasno kako nekoga moze inspirirati 100 radova,.. ti radovi vam mogu biti dobri, ali nikako inspiracija
Ako tebe, recimo, ne inspirira svojevoljno odabranih "100" radova, zasto mene nebi inspiriralo!? To je tvoje subjektivno razmisljanje. Sta je je, 'ne' bih smo smijeli postat tudje radove bez autorova dopustenja, no ako smijemo imam Warez sekciju na forumu zasto ne bih smo i to radili!? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Inspiration! sub sij 10, 2009 3:43 pm | |
| zato sto u warez sekciji ljudi traze link na nesto sto mogu naci na netu, pokazuju samo svoju lijenost... a ovdje se radi o varanju ljudi s imenom i prezimenom koji vas mogu tuziti,.... jer nije isto kad ja trazim crack za neku igru posto sam siguran da me tvorac te igre nece tuziti jer da bi dokazao da ja ujedno i koristim piratsku verziju njegove igre morao bi imati pristup mom racunalu,... dok se objavljivanjem tudjeg rada javno na forumu ne treba ici nigdje nego otvoriti u browseru forum i vidjeti tko je i zasto ilegalno postao moju ili tudju sliku bez odobrenja...
a ovo vezano uz inspiraciju,... hmm.. tolika kolicina radova nikako ne moze biti inspiracija, moze biti lagani poticaj za nesto, mogu ti se svidjati pa te natjerati da ti ucinis nesto slicno,.. ali bas inspiracija,... tesko,.. :) pogotovo kako nekoga moze 10 slicnih radova sa c4d-om inspirirati, samo prvi u nizu takvih je mogao biti inspiracija, svi ostali su samo potvrdjivanje tog covjeka na tom polju i mogu ti biti dopadljivi jer ti se svidja taj stil, ali nikako inspiracija... | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Inspiration! sub sij 10, 2009 5:04 pm | |
| - Sudden je napisao/la:
- koji je smisao ove teme i gdje je pravilo o ogranicenju radova, jer meni nije jasno kako nekoga moze inspirirati 100 radova,.. ti radovi vam mogu biti dobri, ali nikako inspiracija i btw. da vas nesto naucim o autorskim pravima, ovo su sve radovi ljudi koji vam nisu dopustili da javno objavljujete njihove radove,... znaci pokraj svakog rada treba stajati nick autora, prije toga dobiti mailom njegovo odobrenje ili preko PP-a da to smijete objaviti i najvjerojatnije staviti link do njegove deviant stranice ako je skinuto od tamo... sve ostalo se moze smatrati povredom autorskog prava,.. tako da molim i moderatore i ljude koji upravljaju forumom da se malo uozbilje kad su ovakve teme u pitanju i da ne poptpomazu ili jos gore zapocinju ovakve topice,..... molim malo ozbiljnosti....
ovdje bi islo: prvo ispeci pa reci,...
znaci prvo osmisliti kako bi nesto trebalo izgledati, pa onda to sprovesti u dijelo, znaci ako zelite nesto ovako, u toj temi nema postanja i komentiranja,.. svatko moze staviti max. 3 rada kao inspiraciju i kazem sa svim generalijama koje dokazuju da ima odobrenje, da je ovlasten za javno objavljivanje necijih radova,.... (to je grubi prijedlog, ali bar he prijedlog, ovako kako je sad je kaznjiva radnja) sve ovo je normalna stvar na svim gfx forumima tak da... relax and enjoy the show ;) edit: mene inspiriraju samo neki od ovih radova a neki su mi inspiracija samo za stil npr... i treba postojati jedna takva galerija da ljudi vide neke pro radove na svom forumu... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Inspiration! | |
| |
|
| |
| Inspiration! | |
|