| music | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
widowita Moderator
Broj postova : 489 Age : 28 Lokacija : jajce Najdrazi crtic : avatar Bodovi : 50 Status : Registration date : 26.10.2008
| Naslov: music sub stu 15, 2008 3:36 pm | |
| nesto za smijanje...za koji je rank...i moze koji coment | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:22 pm | |
| coment:meni se iskreno sviđa rad:) fora boje, izgleda dosta abstraktno ali i dosta zgodno. greške: loš font, nema dubine, prejednostavno.
pretpostavljam da ove shapeove nisi sama radila (ove note sam siguran da nisi) al pitam za ove šarene crte. | |
|
| |
widowita Moderator
Broj postova : 489 Age : 28 Lokacija : jajce Najdrazi crtic : avatar Bodovi : 50 Status : Registration date : 26.10.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:29 pm | |
| ove sarene crte su c4d nasla na googlu...note isto tako na googlu...a koje shapeove...sta je to | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
Broj postova : 344 Age : 74 Lokacija : GNC Najdrazi crtic : POKEMON XD Bodovi : 423 Respekt : 10 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:32 pm | |
| e radje nemoj nis radit neg ovo... sam spammat znas a ovo je GFX forum! rad novice sve je lose ... | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:38 pm | |
| molim...mislim ja sam dosla ovde...da se poboljsam u psu...a ne samo da spamam...i valjda imam pravo da postam rad...koji god ocu...mogu da mislim kakav si ti bio u pocetku... | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
Broj postova : 344 Age : 74 Lokacija : GNC Najdrazi crtic : POKEMON XD Bodovi : 423 Respekt : 10 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:46 pm | |
| eo ti moj prvi rad ikad napravljen i ja sam sam radio nisam nikakve tutove imo ni nista | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:51 pm | |
| ti ju nemoj obezhrabrivat ima pravo stavljat svoje radove, + ja se s tim radom nebi ponosio ni da mi je prvi... kao što sam valjda reko meni se sviđa. izgleda ko omot od bilježnice ili ono od kolaža. | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:51 pm | |
| pa dobro...ne koristim ni ja tutove...rijetko kad..ali mislim da bi bilo bolje da se ova tema ne spama...vec da dobijam koment | |
|
| |
Liricki_zmaj Novak
Broj postova : 142 Lokacija : osijek Bodovi : 50 Status :
Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:53 pm | |
| svidja mi se rad neki new style ...a ti kw.woku daj pusti curu nek spama ako zeli njena je tema...njen je rad...ontopic:radi jos | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:56 pm | |
| hvala...nisam ni znala da ce biti nesto od ovog rada | |
|
| |
Still Free Moderator
Broj postova : 388 Age : 36 Lokacija : Lost in my dreams... =] Bodovi : 585 Respekt : 15 Status :
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 4:57 pm | |
| - Kw.Woku je napisao/la:
- e radje nemoj nis radit neg ovo...
sam spammat znas a ovo je GFX forum! rad novice sve je lose ... Pa neznamo svi perfektno praviti sigove i svima nama je pocetak bio tezak i ocajan...Svi imamo pravo da stavimo svoje radove pa makar da ne vrijede nicemu...Anabanana je tek pocetnik i dosla je na forum kao i mnogi od nas da nauci nesto i da unaprijedi svoje vjestine i znanje u PS-u...
Molim nadlezne da se pozabave ovim problemom jer stvarno nema smisla da se vise ovakvi komentari pojavljuju...Unaprijed hvala...PozZ | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 5:17 pm | |
| SF ne spammaj,DeD ne kenj*j eo ti pravi kommentar... obi brushevi/crte kaj jesu lose izgleda jer su isprekidani... note mi izgledaju kao da su dosta lose izrezane... font mi se nesvida Novice...
happy? | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 5:18 pm | |
| note nisu rezane...crte nisu brushevi...vec c4d
DeD-a i SF-a ne vrjedaj | |
|
| |
Still Free Moderator
Broj postova : 388 Age : 36 Lokacija : Lost in my dreams... =] Bodovi : 585 Respekt : 15 Status :
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 5:21 pm | |
| - Kw.Woku je napisao/la:
- SF ne spammaj,DeD ne kenj*j
eo ti pravi kommentar... obi brushevi/crte kaj jesu lose izgleda jer su isprekidani... note mi izgledaju kao da su dosta lose izrezane... font mi se nesvida Novice...
happy? Decko ti ili si stvarno puko ili si ustao na ljevu nogu... Ne spamam niti DED kenja nego jednostavno smo razumni i kazemo ono kako treba da bude...Logicno je da ovaj rad nije nesto posebno ali ne mozemo ocekivati od nekoga da preko noci postane extra sigmaker...PozZ | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 5:22 pm | |
| - Still Free je napisao/la:
- Kw.Woku je napisao/la:
- SF ne spammaj,DeD ne kenj*j
eo ti pravi kommentar... obi brushevi/crte kaj jesu lose izgleda jer su isprekidani... note mi izgledaju kao da su dosta lose izrezane... font mi se nesvida Novice...
happy? Decko ti ili si stvarno puko ili si ustao na ljevu nogu... Ne spamam niti DED kenja nego jednostavno smo razumni i kazemo ono kako treba da bude...Logicno je da ovaj rad nije nesto posebno ali ne mozemo ocekivati od nekoga da preko noci postane extra sigmaker...PozZ eo opet spammas!!! mene mozete i bannat za spam al ovaj spamma dva puta zaredom bogte vidio | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 5:24 pm | |
| MOD-ovi dajte lock an ovu temu ejl ovo je nerazumno spamaju svi redom svadajus e radi gluposti... Kw.wouk smiri se poasas se ko deriste malo... A SF dobro akze ja necu tu nsita vise rec nego CPZ molim te daj lock ovdje jer vidis sta se dogada... | |
|
| |
widowita Moderator
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 5:28 pm | |
| uredu...uredu dosta je sada....ja sam molila da ovde ne bude svade...hvala SF-u,DeD-u i tarix-u na podrsci...jako lijepo od vas
a Kw.Woku...ako ti se rad ne svida to si rekao prvi put...netrebas uvijek ponavljat...i sama znam da rad nije uopce nesto...ali samo shvati da se ja trudim i da zelim da napredujem...pa umjesto da mi tu temu spamas...mogo bi mi dat koji koristan savjet i pomoci mi da dobijem sto bolji rank | |
|
| |
Montblanc Super Moderator
Broj postova : 342 Age : 28 Lokacija : Turjaci Bodovi : 50 Respekt : 45 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Re: music sub stu 15, 2008 6:21 pm | |
| ovo je upozorenje za sve vas nastavis li se ovakoponasat i vrijedat timovce sam ces izgubit rank i NEMA SPAMA ljedeci spam ce ici za opomenu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: music | |
| |
|
| |
| music | |
|