| Sudden | |
|
+17kOpzZz Montblanc Apolon Bir cpz Maximilius Vinkos widowita NoName Liricki_zmaj Gua DeD Still Free .IkouHoN ..MRLE.. mYstikaL Sudden 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Bir Iskusnjara
Broj postova : 161 Age : 31 Lokacija : Ivanic-Grad Najdrazi crtic : Naruto Bodovi : 0 Respekt : 10 Status : Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Sudden ned stu 16, 2008 11:07 pm | |
| da vidimo,ozenjen? si u vezi? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 12:32 am | |
| @Bir - ozbiljnoj vezi, moze se reci ozenjen..... | |
|
| |
cpz Admin
Broj postova : 1000 Age : 36 Lokacija : Zagreb Najdrazi crtic : Family Guy Bodovi : 2925 Respekt : 666 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 12:36 am | |
| hahaha moze se reci! lol
Reci mi, jel si se ikako bavio manipulacijama? | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 12:47 am | |
| 1. dobar prijedlog, ali nekako mi se čini da nebi puno ljudi reklo nešto suvislo na tim debatama ali ja sam u potpunosti za da se to provede... možemo to postat pod ideje ak si za? 2. zanimljiva zgoda...i zanimljiva usporedba na kraju 3.nisam mislio trenutno na forumska pravila ( što si napisao se slažem) iako su me prethodni "događaji" naveli da te pitam ovo pitanje..mislio sam na pravila općenito...zakone kao takve i slično. ustanovio sam da puno zakona postoji jednostavno zato jer su ljudi preglupi..i naravno da se neki drugi njima okoriste... npr obavezni mirovinski font...zašto bi ja igdje uplaćivo svoje pare..zašto bi itko davo svoje novce da banke njime rade profit i onda ti daju nazat za 100 god...mislim očigledno je da taj zakon ne postoji da bi 90% bankrotiralo tj spiskalo sve svoje pare...ali bi zato onih 10 koji znaju raspolagat novcima bili u dobitku...dakle problem je što su ljudi glupi.. i naravno da bi bez tog kapitala banke puno slabije poslovale ili sad mi je pao na pamet onaj zakon o prisluškivanju svih moguđih privatnih razgovora i svega ( u SADu) kao zbog opasnosti od terorizma...moš mislit jebeni terorizam su sami stvorili...i onda glupi amerikanci to dopuštaju jer su upašeno stado čovjekolikih mazgi... dakle ja na zakon gledam kao sredstvo kontrole...ali i kao nešto što bi trebalo zaštiti budalu (čitaj ljude) ...ili da banalan primjer hodanje preko zebre...murjak te može oglobit s 500 kn ak pređeš prek ceste di nema zebre..a to postoji samo da bi zaštitilo ljude... dakle ako želiš pređi na vlastitu odgovornost..netreba mi zakon da znam da će me auto zgazit ak mu stanem na put... mislim da sam na ovom zadnjem najbolje objasnio šta oću reć i ana ak si pročitala pažljivt češ da sam negdje, diskretno ubacio pitanje...lol | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 9:48 am | |
| @cpz - bavio sam se manipulacijama.....
@Ded - mozes postati pod ideje, iako kako si i sam rekao ne znam koliko ima ljudi spremnih na ozbiljne razgovore bez spama....
opcenito pravila i zakoni - generalno se slazem s tobom ako gledas iz tog kuta, ali bas zato kaj postoji samo 5 do 10% odgovornih ljudi imas veliku masu neukih, neodgovornih ili jednostavno glupih ljudi koji ce svojim ponasanjem bez pravila i zakona stvoriti kaos iliti anarhiju, a anarhija ubija svaki progres ili normalno funkcioniranje drustva, a samim time i mogucnost onih 5 do 10% da uzivaju u svojem zivotu i znanju...
ovo za mirovinski fond je samo prelazna faza gdje drzava zeli ljude nauciti da ce uskoro ako zele u starim danima imati nesto morati poceti stediti, da li preko mirovinskih fondova, da li ulaganjem u dionice i financijske fondove, da li u osiguranja ili neke druge oblike stednje, ali cinjenica je da ce uskoro prestati postojati mirovina koju ti osigurava drzava (tako je i vani... koliko si kroz zivot ustedio, toliko imas, a drzavu briga za tebe)... cinjenica je kaj se nase drustvo iz socijalistickog nacina razmisljanja nije jos izvuklo i mnoge stvari su za njih cudne, mnogi ljudi i danas misle da ce im grad preurediti kupaonicu, jer se sijecaju kak je to prije islo, bio si dobar sa predsjednikom kucnog savjeta, napisali ste molbu stanoinvestu i dosao ti je srediti pola stana,... danas to tak ne ide... nazoves majstora, on ti sredi i platis...
a o bankama bi se dalo raspravljati nadugo i nasiroko, ali svima od srca preporucam da pogledaju dokumentarni film zeitgeist, mozda su neki jos premladi da ga shvate, ali covjek se ozbiljno zapita koji vrag on tu radi na ovom planetu i pomalo dolazi do svijesti kako ga nepoznati neprijatelj tlaci i vesla naveliko, a da toga nije ni svijestan....
generalno zakoni ili bi prije rekao pravila su zamisljena da se nesto regulira, ali naravno da ima i zakona koji su smisljeni s ciljem da se nesto i kontrolira... moje pitanje tebi... mislis li ti da nema zakona o mogucnosti prisluskivanja da spijunske sluzbe i aparati u funkciji drzave ne bi i dalje imali moc prisluskivati te kad god pozele?
nije cak stvar niti u zakonima, nego tko ih sprovodi i na koji nacin... recimo kaj mislis da ne postoji zakon o obaveznom godisnjem odmoru za radnika, koliko bi privatnih poslodavaca dalo svojim ljudima godisnji? nije to bas tako crno i bijelo kak se cini... generalni zakljucak je da pravila ponasanja moraju postojati, ali trebali bi biti i pametni ljudi koji ih formuliraju i donose (kod nas nije takav slucaj nazalost - sabor je pun svakojakih nesposobnjakovica ili nestrucnjaka za donosenje kvalitetnih zakona pa si zato sad IMAMO HRVATSKU) :) | |
|
| |
Montblanc Super Moderator
Broj postova : 342 Age : 28 Lokacija : Turjaci Bodovi : 50 Respekt : 45 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 10:28 am | |
| zasto toliko puno pises onda mi se neda citat | |
|
| |
Gua Novak
Broj postova : 127 Age : 34 Lokacija : srbija, obrenovac Najdrazi crtic : naruto i avatar Bodovi : 110 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 11:19 am | |
| jesi nekad napisao post manji od 200 znakova? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 11:29 am | |
| @Montblanc - pismo je jedino kaj nas dijeli od zivotinja... netko voli piti, a ja evo pisati... (100)
@Gua - jesam, upravo ga citas i ima 199 znakova, provijeri ako hoces.. rekao sam ti da ima,... (199) | |
|
| |
Gua Novak
Broj postova : 127 Age : 34 Lokacija : srbija, obrenovac Najdrazi crtic : naruto i avatar Bodovi : 110 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 11:48 am | |
| ja mislim i sa razmakom tako da imas 203 znaka...sorry jesi radio nekad animacije? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 11:56 am | |
| @Gua - s razmacima ima 199, a s proredom 200.... :) ali pohvalno da si ipak isao brojati,... nego kad ti se vec broji, prebroji i onaj prije toga, pa mi javi koliko ima znakova.... radio sam i animacije, ali posto imam slabi komp, nisam se previse bavio time i plus oduzima podosta vremena... ima jedna ozbiljna animacija koju sam poceo, ali nikad dovrsio jer je jedna desetina fajla bila vec preko 1gb.... tada sam imao hard od 16 gb i to je bilo nemoguce zavrsiti... | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 12:11 pm | |
| pa zar nije 10x1gb=10 gb<16 gb i nisam ja brojao, vec word tvoj (pret)prosli ima 2696 :) omiljena tema na forumu? | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 12:48 pm | |
| | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 2:27 pm | |
| @Gua - ma word ti ne valja... i 10x1 je manje od 16 ali na disku postoje i windowsi i ostali programi bez kojih funkcioniranje ne bi bilo moguce, ali nije bio problem samo u hardu, nego i u kompu, probaj ti sa 600Mhz tada hendlati file koji ima 10gb u ps-u, to ne mogu niti danas..... omiljena tema na forumu mi je: vruce i pohotne cekaju na vas!!!@Tarix - znam da ti je mozda tesko s 14 godina shvatiti, ali zenu trebas cijeniti kao bice, a ne prema boji kose, ociju i slicnim obiljezjima... i plava i crna i smedja mogu biti kvalitetne osobe, a mogu biti i gadure (primjeti da sam namjerno napisao kvalitetna, a ne lijepa, jer ljepota je samo jedan vid koji cini osobu privlacnom i to prolazan) a vezano uz tu temu, nikad mi nije bilo jasno zasto se uvijek diskriminiraju druge boje kose, uvijek su tu crnke i plave, kao da druge ne postoje... a s filozofskog stajalista pitas me krivo pitanje jer plavusa se odnosi na zenu plave kose, ali crnka implicira zenu tamne puti... tako da jedna drugoj zapravo i nisu konkurencija po istim obiljezjima... pitanje je onda trebalo biti plavuse ili crnokose, ili jos bolje pitanje bi bilo kakvu boju kose preferiras kod djevojaka, a ja bi ti odgovorio: nije bitno.... | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 8:47 pm | |
| - Sudden je napisao/la:
- mislis li ti da nema zakona o mogucnosti prisluskivanja da spijunske sluzbe i aparati u funkciji drzave ne bi i dalje imali moc prisluskivati te kad god pozele?
hmm zanimljivo..naravno da imaju i to čine...ali ovako im je puno lakše...jer je legalno...i naravno ta legalizacija je, po meni, samo još jedan mali korak ka "novom svjetskom poretku"...totalitarnom društvu kojim će vladati nekolicina ljudi pod krinkom nekakve demokracije. jel te zanimaju je zavjere? ak ne da odmah prestanem | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden pon stu 17, 2008 10:35 pm | |
| jesi znao da se u americi od sada svaki deseti stanovnik prisluskuje svoje komsije za vladu? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 10:21 am | |
| @Ded - zanimaju me zavjere, neko vrijeme sam i citao samo te neke politicke spijunske knjige o svijetu skrivenom od pogleda... jedan banalni primjer... svako toliko vidis da ljudi dobiju neki veliki racun ta telefon, gdje su zvali neka cudna mjesta na planetu, kaj mislis tko je napravio te racune, nego spijunske sluzbe koje su tvoju liniju iskoristile da ih se ne moze otkriti odakle zove i da im se ne moze uci u trag.... naravno to je banaliziranje, ali vecina stvari koje i u filmovima vidimo, nisu fikcija, nego stvarnost, ali pitanje je samo u koikoj mjeri,...
@Gua - jesam, ali nije to stalni posao i da oni moraju prisluskivati, nego cisto da budu vise na oprezu i to je usmjereno samo protiv uglavnom muslimana u toj zemlji, zbog svega sto se desilo, za sto ja mislim da je iscenirano... | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 11:04 am | |
| naravno da nije stalni posao, pa kolko sam video (sestra mi zivi u americi) traze ove iz inostranstva...
Sta mislis o teoriji ledenog metka? ako ti nisam dovoljno objasnio, mislim napad na Kennedija, tj njegovo ubistvo, Posto metak nikad nije nadjen, sumnja se da je bio ledeni, i cim je usao u telo da se istopio, e sad sve bi to bilo fino, ali nisu nasli truljenje mesa, koje se obicno desava ako sa hladnom vodom dodje u kontakt u unutrasnjim delovima, kako naucnici kazu | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 11:13 am | |
| @Gua - spreman sam i povjerovati u pricu o ledenom metku, ali zapravo najvise me brine da li su 60-ih mogli proizvesti nesto takvo... ali da je ubijen od strane ljudi koji nisu uhvaceni i procesuirani to sam gotovo uvjeren,... sav onaj cirkus je bio upravo to cirkus (mislim na L.H.Oswalda) | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 11:28 am | |
| znam, to je u stvari da bi zataskali medije, osvald uopste nije ubio, nego nisu uspelo da ih nadju, te su morali da nadju zrtveno jare... ma mogu da se kladim da imaju mnogo napredniju tehnologiju nego sto zele da pokazu
Sta mislis, da li oblast 51 postoji, ili je oblast 51 neka vrsta iluzije koja skriva mnogo veci projekat? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 11:55 am | |
| @Gua - zapravo to i nije misljenje nego vise proricanje i nagadjanje... ja je nisam vidio i nisam bio tamo, zato i ne mogu odgovoriti jel postoji ili ne, ali kaj mi govori ono u meni... postoji (kaj tamo istrazuju, kaj tamo sve cuvaju skriveno, iskreno moze biti svasta i nista). | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 12:50 pm | |
| opet vise od 200 slova xD
jel ovo radis slucajno il ti instikt govori? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 2:35 pm | |
| @Gua - ne razmisljam o tome, ali recimo da ti je to kao kad jedes cokoladu,.. planiras pojesti jedan red, ali uvijek pojedes vise... a ja cak ni ne planiram koliko cu napisati, sto je jos gore.... :) | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 10:50 pm | |
| kako si dobio bodove? | |
|
| |
DeD Moderator
| Naslov: Re: Sudden uto stu 18, 2008 11:10 pm | |
| gua tutovi...dođoše tutovi... što si radio netom prije nego što si sjeo za komp i ovo pročito? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden sri stu 19, 2008 9:28 am | |
| @Gua - gua tutovi...dođoše tutovi...
@Ded - pjesacio sam do firme, smrzavao jajca i procitao malo portale i saznao da se traze natjecatelji za sex olimpijadu, pa sam bas malo gledal kategorije i razmisljal u koju bi se ja mogao smjestiti,... mislim gdje bi bio konkurentan... :) | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden sri stu 19, 2008 11:16 am | |
| suden tutovi, gde su tutovi? :)
i 2. pitanje da li si nekad bio popljuvan od novice? U photoshopu | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden sri stu 19, 2008 4:11 pm | |
| @Gua - tutovi, gua tutovi su u sekciji tutovi.... nisam bio popljuvan, ali sam dobio kritike, pa i od novice ljudi.... | |
|
| |
Gua Novak
| Naslov: Re: Sudden čet stu 20, 2008 1:22 am | |
| @slova, suden text sa manje od 200 slova koji ti je najdrazi koment na rad? | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden čet stu 20, 2008 9:00 am | |
| @Gua - rekoh ja da ne brojim koliko sam slova nakucao....
nadam se da sam te dobro shvatio da me pitas koji mi je najdrazi komentar koji sam dobio za svoje radove: tesko je to pamtiti... bilo ih je nekoliko, i znam da je jedan bio predobar, ali ga nisam tocno zapamtio, a svaka moja interpretacija metodom pogadjanja nebi ocrtala stvarnu poruku tog komentara, ali znam da je bio totalno neobican i da nije bio ono u stilu, bas ti je super rad i te fore.... | |
|
| |
NoName Klijent
Broj postova : 384 Lokacija : tuzla.BA Najdrazi crtic : Ed,Edd 'n' Eddy =D Bodovi : 60 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Sudden čet stu 20, 2008 9:02 am | |
| Ti se spremas ovako rano ujutro na posao ? | |
|
| |
edo-1 Novak
Broj postova : 96 Lokacija : hk Bodovi : 100 Status : Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: Sudden čet stu 20, 2008 10:29 am | |
| - Citat :
dakle ja na zakon gledam kao sredstvo kontrole...ali i kao nešto što bi trebalo zaštiti budalu (čitaj ljude) E vidis tu se sad da pricat o crkvi i svemu njoj sličnoj....ali ajde..... KOju glazbu slušaš? - Sudden je napisao/la:
- @Gua - gua tutovi...dođoše tutovi...
@Ded - pjesacio sam do firme, smrzavao jajca i procitao malo portale i saznao da se traze natjecatelji za sex olimpijadu, pa sam bas malo gledal kategorije i razmisljal u koju bi se ja mogao smjestiti,... mislim gdje bi bio konkurentan... :) S&M? (za laike sado mazo ) | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden čet stu 20, 2008 4:13 pm | |
| @Aeterna - ne da se spremam, vec sam na poslu... od 7 radim, ali posto mi je posao na drugom kraju grada i idem vlakom do tamo,... e onda sam vec u firmi oko pola 7.... ali ja ionako volim ranije ustati,... ne volim ona evropska radna vremena od 9 do 6 s pauzom za rucak od sat vremena, i cijeli dan ti je u banani....
@edo-1 - sve, osim cajki, ali glavna preokupacija su mi Country i Metal s najvecom tendencijom ka ghotu i symphonic rocku... ali slusam naravno i sve ostalo, recimo obozavam soundtracke, laganice, kako sam raspolozen i ovisi kaj radim, kad crtam onda mi najvise pase lagano ili soundtrack (pogotovo kad drmnem nesto u stilu Basil Poledorusa, Conan.
nema te discipline na ovoj olimpijadi, a i nije S&M to zvuci kao neka pizzeria, nego je BDSM (Bondage & Discipline / Domination & Submission / Sadism & Masochism ) ili po novome SMBD (Sado-Masochism Bondage and Discipline) | |
|
| |
gabrielle Novak
Broj postova : 4 Lokacija : krevet... Bodovi : 50 Status :
Registration date : 24.11.2008
| Naslov: Re: Sudden pon stu 24, 2008 2:36 pm | |
| evo makar sam puno cula o tebi i jako mi se svidjaju tvoji radovi zelim ti dobrodoslicu na ovom forumu!
nadam se da cemo se jednom i upoznati :) | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden pon stu 24, 2008 4:14 pm | |
| naravno i ja se nadam,.. dobrodosla.... slobodan sam ovaj vikend.... | |
|
| |
Amras Novak
Broj postova : 77 Lokacija : Pula / In Flames Bodovi : 95 Respekt : 5 Status : Registration date : 20.10.2008
| |
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden uto stu 25, 2008 6:51 pm | |
| @Amras -
1. jesam 2. jesam naravno iako ne naginjem bas tom tipu kao Symphony X 3. jesam ?!:~ | |
|
| |
Truplen Iskusnjara
Broj postova : 193 Lokacija : BiH / Visoko Bodovi : 265 Status : Registration date : 17.11.2008
| Naslov: Re: Sudden uto pro 02, 2008 10:41 pm | |
| Kad radis HD -ove kao npr onaj sig sto aeterna nosi u potpisu u kojima si dimenzijama radio jesul ono orginalne dimenzije [jer imam neku najmeru da polako pocnem sa tim i kolko ti treba vremena za jedan onakav rad zapravo ona 2 | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Sudden uto pro 02, 2008 10:43 pm | |
| Imas kakve tutove za HD da mi na pp i das ili da slozis tutove za nas?? | |
|
| |
Truplen Iskusnjara
Broj postova : 193 Lokacija : BiH / Visoko Bodovi : 265 Status : Registration date : 17.11.2008
| Naslov: Re: Sudden sri pro 03, 2008 3:05 pm | |
| imas na DV ja mislim step by step btw ajde odgovori ! | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
| Naslov: Re: Sudden sri pro 03, 2008 10:49 pm | |
| @Truplen - oni koje Aeterna nosi u sigu su i radjeni kao sigovi, ali generalno uvijek radim s duplo vecim dimenzijama, znaci ako zelim dobiti u konacnici wall koji je 1024x768 onda otvorim dokument koji je 2048x1536 i radim na njemu, tako da kad ga smanjim dobije dodatno na kvaliteti, ali to mi je praksa s bilo cim pa i sa sigovima....
@Tarix x Nepismeni - nemam tutove za HD, a za sloziti tut, to je malo kompliciranije, jer kako nekoga nauciti slikati na jednoj stranici,.... planiram napraviti neke video tutoriale, ali kad se sastavim s vremenom..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sudden | |
| |
|
| |
| Sudden | |
|