Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPortalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
NoName
Klijent
Klijent
NoName

Male Broj postova : 384
Najdrazi crtic : Ed,Edd 'n' Eddy =D
Bodovi : 60
Status : HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D App
Registration date : 21.10.2008

HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Empty
PostajNaslov: HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D   HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Emptyned stu 23, 2008 7:52 pm

HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D 29mvhtv
[Vrh] Go down
DeD
Moderator
Moderator
DeD

Male Broj postova : 546
Bodovi : 230
Respekt : 10
Status :
HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D RANKER
Registration date : 30.10.2008

HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Empty
PostajNaslov: Re: HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D   HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Emptyned stu 23, 2008 7:55 pm

jako lijep rad ali ne vidi se crta prijelaza između mora i neba.i malo ti dubine dali pogotovo s lijeve strane gdje se sve stapa. jako fora efekt na suncu.
izgleda ko neka reklama zbog ovok fonta HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D 873330..meni se iskreno sviđa i to dosta.
[Vrh] Go down
cpz
Admin
Admin
cpz

Male Broj postova : 1000
Najdrazi crtic : Family Guy
Bodovi : 2925
Respekt : 666
Status :
HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D RANKER
Registration date : 17.10.2008

PostajNaslov: Re: HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D   HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Emptyned stu 23, 2008 8:39 pm

Da malo shteka taj prijelaz a i sunce je previse razbrckano..
Sve bolje ti ide! KIU
[Vrh] Go down
https://powerstudio.forumcroatian.com
NoName
Klijent
Klijent
NoName

Male Broj postova : 384
Najdrazi crtic : Ed,Edd 'n' Eddy =D
Bodovi : 60
Status : HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D App
Registration date : 21.10.2008

PostajNaslov: Re: HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D   HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Emptyned stu 23, 2008 9:07 pm

cpz je napisao/la:
Da malo shteka taj prijelaz a i sunce je previse razbrckano..
Sve bolje ti ide! KIU

Hvala za komentaree cheers
Sunce sam namjerno razbrckao ne znam ni ja zasto, ali glasovi u glavi su mi govorili da to uradim lol lol lol
[Vrh] Go down
Hyp3r
Iskusnjara
Iskusnjara
Hyp3r

Male Broj postova : 223
Najdrazi crtic : Ne znan :S
Bodovi : 135
Status :
HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Standard-slicica
Registration date : 20.10.2008

PostajNaslov: Re: HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D   HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Emptyned stu 23, 2008 10:57 pm

haha dosta lijep rad ja mislio da ovo riba haha HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D 873330 i taj prijelaz naglasit kao sto su moji drugari rekli (hh)
[Vrh] Go down
http://www.rws-clan.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D   HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D Empty

[Vrh] Go down

HD (ako smijem reci,posto nisam potpuno siguran sta HD podrazumijeva) ili prije bih rekao samo default =D
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» ne nisam se napio jučer
» half life...btw nisam dugo radio pls r8
» ocijenite avatar i sig osobe prije
» Opisite osobu koja je postala prije vas
» BANujte osobu koja je postala prije vas