| truplen "rippo" layer | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
..MRLE.. Klijent
Broj postova : 416 Lokacija : Neum Najdrazi crtic : -cpz ljubi aleks- Bodovi : 218 Respekt : 5 Status : Registration date : 20.10.2008
| Naslov: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 6:20 pm | |
| - ako se uspostavi da je rippan layer, rippao ga je Truple jer je SF svoj rad davno postao i jos je ostavio PSD: LRO... truplen znam da ovo nije glupost i sry ako sam pogrijesio...znam kako je to jer su i oni na mene ne namjerno svalili... - ovo gore ljevo nemojte mislit da je bezveze jer je kod truplena prekriveno c4d-om BTW: MOZDA NIJE RIPP , AKO SU KORISTILI ISTI STOCK.. pozz...
Zadnja promjena: ..MRLE..; pon stu 24, 2008 6:51 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 6:21 pm | |
| vide se bacve is ve ali to ne zanci da je ripp koristenej istoga stocka ne znaci ripp trebo bi psd da se utvrdi | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
Broj postova : 231 Lokacija : ♥Check your sister bedroom!♥ Najdrazi crtic : Happy Tree Friends Bodovi : 210 Status :
Registration date : 24.10.2008
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 6:46 pm | |
| Mislim da tu nema nikakvog ripa! Samo je isti stock koristen! | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 6:59 pm | |
| ovo treba n lock i mrle za ovakve stvari nemoj nsita niti govorit radis u PS 1 mj iv e ctrazis rippove kada prode po godine rada onda trazi rippere | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
Broj postova : 231 Lokacija : ♥Check your sister bedroom!♥ Najdrazi crtic : Happy Tree Friends Bodovi : 210 Status :
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:05 pm | |
| - Tarix je napisao/la:
- ovo treba n lock i mrle za ovakve stvari nemoj nsita niti govorit radis u PS 1 mj iv e ctrazis rippove kada prode po godine rada onda trazi rippere
Kakve su to nebuloze! Decko oce samo pravdu kao i vecina nas, neovisno kolko netko radi dugo u photoshopu! | |
|
| |
kOpzZz Klijent
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:07 pm | |
| - SLAVUJ je napisao/la:
- Tarix je napisao/la:
- ovo treba n lock i mrle za ovakve stvari nemoj nsita niti govorit radis u PS 1 mj iv e ctrazis rippove kada prode po godine rada onda trazi rippere
Kakve su to nebuloze! Decko oce samo pravdu kao i vecina nas, neovisno kolko netko radi dugo u photoshopu! kazem da neka on ne odlucuje o takvim stvarima nego netko iskusniji jer vidis da ne kuzi da stock ne znacid a je rippp... | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:13 pm | |
| - Tarix je napisao/la:
- SLAVUJ je napisao/la:
- Tarix je napisao/la:
Kakve su to nebuloze! Decko oce samo pravdu kao i vecina nas, neovisno kolko netko radi dugo u photoshopu! kazem da neka on ne odlucuje o takvim stvarima nego netko iskusniji jer vidis da ne kuzi da stock ne znacid a je rippp... On niti ne odlucujem samo nama daje do znanja da i mi iznesemo svoje misljenje i svoj stav prema tome! | |
|
| |
kOpzZz Klijent
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:16 pm | |
| dobro isprcavam se u onome u cemu sam pogrjesio mrle zao mi je | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:17 pm | |
| Nitko nije savrsen! | |
|
| |
.IkouHoN Klijent
Broj postova : 344 Age : 74 Lokacija : GNC Najdrazi crtic : POKEMON XD Bodovi : 423 Respekt : 10 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:20 pm | |
| samo stock isti
ovaj slavuj neki borac za ljudska prava XD | |
|
| |
SLAVUJ Moderator
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:37 pm | |
| Borac, i te kakav! | |
|
| |
Truplen Iskusnjara
Broj postova : 193 Lokacija : BiH / Visoko Bodovi : 265 Status : Registration date : 17.11.2008
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer pon stu 24, 2008 7:42 pm | |
| isti smo stock koristili i to nije nikakav rip
a drugo
u mene nije isto kao u njega u mene je ova ista slika 2 sastavljena i ima 2 vrata
i da je prekriveno u mene c4d-om itd.....
al alo ne mozes me optuziti zbog istog stocka ???????
i ono na sf-ovom djelu sto si zaokruzio na ljevoj strani nema uopste u mene u mene su iste one garaze itd....
al fkt je ovo smjesno | |
|
| |
edo-1 Novak
Broj postova : 96 Lokacija : hk Bodovi : 100 Status : Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer uto stu 25, 2008 3:29 pm | |
| haha, ripan layer s bg.....looool | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: truplen "rippo" layer | |
| |
|
| |
| truplen "rippo" layer | |
|