| cijeli hand draw :) | |
|
+5kOpzZz cpz Truplen Kiowa Pale 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Pale Iskusnjara
Broj postova : 173 Age : 29 Lokacija : Osijek Najdrazi crtic : Spužvabob Skockani Bodovi : 515 Respekt : 40 Status :
Registration date : 21.10.2008
| |
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) pon pro 01, 2008 6:26 pm | |
| nice. samo ova skoljka i puz u moru te ova pukotina najblize moru i ona desno od kuce su lose uklopljene. KIU btw sto je ovo sivo desno od lijevog bora?? | |
|
| |
Truplen Iskusnjara
Broj postova : 193 Lokacija : BiH / Visoko Bodovi : 265 Status : Registration date : 17.11.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) pon pro 01, 2008 8:13 pm | |
| blavo blavo dobro za pocetak najvise mi se svida sjena od kuce ima tu mnogo cega loseg i mnogo cega dobrog al necemo sad.. prvi ti je put btw sta ti je ovaj krug sto ide preko planine | |
|
| |
cpz Admin
Broj postova : 1000 Age : 36 Lokacija : Zagreb Najdrazi crtic : Family Guy Bodovi : 2925 Respekt : 666 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) pon pro 01, 2008 10:10 pm | |
| Nije lose za pocetak ali po meni trebas ici postepeno... Probaj sa necim jednostavnijim... | |
|
| |
Pale Iskusnjara
Broj postova : 173 Age : 29 Lokacija : Osijek Najdrazi crtic : Spužvabob Skockani Bodovi : 515 Respekt : 40 Status :
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) pon pro 01, 2008 10:22 pm | |
| - Kiowa je napisao/la:
btw sto je ovo sivo desno od lijevog bora?? kamen. trebao je bit :) - Truplen je napisao/la:
btw sta ti je ovaj krug sto ide preko planine pa sunce rank? | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) pon pro 01, 2008 11:57 pm | |
| novice po mom jer premalo detalja mogo si jos vrmena uzet da detalje napravis i bio bi MOD ali ovako novice cisti po mom ali za prvi HD odlicno... | |
|
| |
Amras Novak
Broj postova : 77 Lokacija : Pula / In Flames Bodovi : 95 Respekt : 5 Status : Registration date : 20.10.2008
| |
| |
Pale Iskusnjara
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) uto pro 02, 2008 2:22 pm | |
| - Amras je napisao/la:
- Ovo ti je hand draw?
Ti ovo zoves hand draw? Majko bozja..
Hand draw znaci crtano rucno, a ne sa defaultsima. I pri tome, i ako je hand draw, linije bi se barem trebale vidjeti.
Premalo detalja. Usavrsi to inace nista od toga. Novice sory faco onda je ovo sve defaults, i kao takvog ga r8-aj | |
|
| |
Truplen Iskusnjara
Broj postova : 193 Lokacija : BiH / Visoko Bodovi : 265 Status : Registration date : 17.11.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) uto pro 02, 2008 3:31 pm | |
| pa rank je novice ne mzoes nes bezze uraditi ovo smatraj vjezbom a ne nekim radom...
btw handdraw je ono sto sudden radi tacnije crta tabletama i to..... | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) uto pro 02, 2008 7:36 pm | |
| vidim da ljudima nije jasno
HD - Hand Draw, kaze rukom crtano iako na kompjuteru nista nije rukom crtano, nego je misem ili tabletom, tako da je ovo najnespretniji izraz, ali to je ono sto ja radim... ne u svim radovima da ne bi bilo zablude, dopusteno je sve sto postoji u normalnom slikarskom svijetu, znaci brushevi, ali okrugli, nikakvi custom made i slicne gluposti, dopusten je i smudge, ali klasican bez dodatnih postavki, spatter i slicno, a ja primjecujem ovdje spatter.... jedino sto je dopusteno u HD su neki filteri i toolovi tipa blur, sharp, ali opet oni osnovni, bez previse nekih postavki gdje se zadire u osnovni tool..... (spretniji naziv za ovu vrstu izrade radova je Matte Painting)
Defaults - dopusteno je sve, bitno je samo da nema stockova, rendera i da svi brushevi koje koristite su oni koje po defaultu dobijete s PS-om.... naravno nema topaza, plug-inova, nema c4d i gluparija... vrlo je slicno HD-u, ali recimo ovdje mozete uzeti onaj brush s listovima staviti ga u spatter i nadrljati s njim po ekranu, dok je to kod HD-a nedopusteno.... | |
|
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) sri pro 03, 2008 8:41 pm | |
| - Sudden je napisao/la:
- vidim da ljudima nije jasno
HD - Hand Draw, kaze rukom crtano iako na kompjuteru nista nije rukom crtano, nego je misem ili tabletom, tako da je ovo najnespretniji izraz, ali to je ono sto ja radim... ne u svim radovima da ne bi bilo zablude, dopusteno je sve sto postoji u normalnom slikarskom svijetu, znaci brushevi, ali okrugli, nikakvi custom made i slicne gluposti, dopusten je i smudge, ali klasican bez dodatnih postavki, spatter i slicno, a ja primjecujem ovdje spatter.... jedino sto je dopusteno u HD su neki filteri i toolovi tipa blur, sharp, ali opet oni osnovni, bez previse nekih postavki gdje se zadire u osnovni tool..... (spretniji naziv za ovu vrstu izrade radova je Matte Painting)
Defaults - dopusteno je sve, bitno je samo da nema stockova, rendera i da svi brushevi koje koristite su oni koje po defaultu dobijete s PS-om.... naravno nema topaza, plug-inova, nema c4d i gluparija... vrlo je slicno HD-u, ali recimo ovdje mozete uzeti onaj brush s listovima staviti ga u spatter i nadrljati s njim po ekranu, dok je to kod HD-a nedopusteno.... a je li se smiju koristit postavke okruglog smudga (scattering itd.) ? | |
|
| |
NoName Klijent
Broj postova : 384 Lokacija : tuzla.BA Najdrazi crtic : Ed,Edd 'n' Eddy =D Bodovi : 60 Status : Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) sri pro 03, 2008 9:16 pm | |
| kiowa, ne samo def. brush i smudge koji dobijes :)
btw ja ovdje vidim i pen tool kucu (pen tool nije HD kako ja znam) | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) sri pro 03, 2008 10:32 pm | |
| točno..pen tool spada pod ovo defolts...to je sudden zaboravio reć defolts ili kako bi rekli engleski govornici "from scratch"... bilo bi pametno da se te stvari jasno definiraju i stave pod sticky (mislim na ove izraze kao što su LS, flow,render, stock,vectoring, matte painting, from scratch,...dakle zapravo sve ajmo reć stručne izraze) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cijeli hand draw :) | |
| |
|
| |
| cijeli hand draw :) | |
|