| Pen tool | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Pen tool ned pro 14, 2008 11:19 pm | |
| Sve je izradeno pen toolom ama bas sve. | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 2:18 am | |
| muahahhahahha..font nije XD
šalim se.. gle ovak..to dosta fora izgleda , simpatično (i malo previše truplenovski) ali fali ti u bg detalja i dubina lica..ovaj rad je skroz flat. al opet jako si dobro napravio neke detalje npr ove brkove i zube i usta. font također nije baš najsjajnijips cijenim trd što se pena tiče;) | |
|
| |
cpz Admin
Broj postova : 1000 Age : 36 Lokacija : Zagreb Najdrazi crtic : Family Guy Bodovi : 2925 Respekt : 666 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 1:41 pm | |
| Pa vector je... Nemozes traziti dubinu u vectorskim radovima... Pokazi mi jedan vectorski rad koji ima dubinu.. Ako i ima ona je napravljena sa pozadinom.. A posto je ovdje nema to je vec teze... Blurati nesto nema svrhe jer to se jednostavno ne radi sa vectorskim radovima.. | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 1:42 pm | |
| - cpz je napisao/la:
- Pa vector je...
Nemozes traziti dubinu u vectorskim radovima... Pokazi mi jedan vectorski rad koji ima dubinu.. Ako i ima ona je napravljena sa pozadinom.. A posto je ovdje nema to je vec teze... Blurati nesto nema svrhe jer to se jednostavno ne radi sa vectorskim radovima.. eto ovo mi je nesto novo sta sam anucio da i ja se slazem da sam trebo pozadinu ali potrosio sam dobirh 3h na ovo^^ | |
|
| |
edo-1 Novak
Broj postova : 96 Lokacija : hk Bodovi : 100 Status : Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 1:46 pm | |
| Ovi zubi su mi superiška, kolko je to layera od oka? | |
|
| |
kOpzZz Klijent
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 1:47 pm | |
| a ne znam anpamet oko 100-130 nisam siguran mozes vidjet negdej an ono big verziji kako izgleda pa racunaj dealji posebno. | |
|
| |
Truplen Iskusnjara
Broj postova : 193 Lokacija : BiH / Visoko Bodovi : 265 Status : Registration date : 17.11.2008
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 7:35 pm | |
| - cpz je napisao/la:
- Pa vector je...
Nemozes traziti dubinu u vectorskim radovima... Pokazi mi jedan vectorski rad koji ima dubinu.. Ako i ima ona je napravljena sa pozadinom.. A posto je ovdje nema to je vec teze... Blurati nesto nema svrhe jer to se jednostavno ne radi sa vectorskim radovima.. cpz koji si ti freak xD ne dobija se na vectorima blurom dubina xD ak si to mislio btw 130 layera ? pa kak onda obojis u mene radovi imaju od crtanja ja otvorim layer i crtam dok ne stanem xD i onda bojim tak da mi dode u jednom layeru ko 60 layera aj 3 sata ok xD samorad je fn i dertalji su fini neki | |
|
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 8:14 pm | |
| ideja je pomalo ukradena od Snap-a. za one koji ne znaju to je sigmaker s Hope GFX-a koji sad vise nije aktivan na Hope-u i ima rank PRO | |
|
| |
..MRLE.. Klijent
Broj postova : 416 Lokacija : Neum Najdrazi crtic : -cpz ljubi aleks- Bodovi : 218 Respekt : 5 Status : Registration date : 20.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool uto pro 16, 2008 8:37 pm | |
| - Kiowa je napisao/la:
- ideja je pomalo ukradena od Snap-a.
za one koji ne znaju to je sigmaker s Hope GFX-a koji sad vise nije aktivan na Hope-u i ima rank PRO OFFTOPIC: snap_ ogame boy | |
|
| |
DeD Moderator
Broj postova : 546 Lokacija : Zagreb Bodovi : 230 Respekt : 10 Status :
Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool sri pro 17, 2008 7:52 pm | |
| - cpz je napisao/la:
- Pa vector je...
Nemozes traziti dubinu u vectorskim radovima... Pokazi mi jedan vectorski rad koji ima dubinu.. Ako i ima ona je napravljena sa pozadinom.. A posto je ovdje nema to je vec teze... Blurati nesto nema svrhe jer to se jednostavno ne radi sa vectorskim radovima.. cpz..pa može se i na vektoru napravit dubina...dodat treću dimenziju s penom...ko zna taj može...koj može tog se cijeni..ja znam da nije lako al to je razlika između novice vektora i ostalih razina... blur ne spada u vektor tehniku tako da s blurom ništa od dubine | |
|
| |
kOpzZz Klijent
| Naslov: Re: Pen tool sri pro 17, 2008 8:27 pm | |
| - DeD je napisao/la:
- cpz je napisao/la:
- Pa vector je...
Nemozes traziti dubinu u vectorskim radovima... Pokazi mi jedan vectorski rad koji ima dubinu.. Ako i ima ona je napravljena sa pozadinom.. A posto je ovdje nema to je vec teze... Blurati nesto nema svrhe jer to se jednostavno ne radi sa vectorskim radovima.. cpz..pa može se i na vektoru napravit dubina...dodat treću dimenziju s penom...ko zna taj može...koj može tog se cijeni..ja znam da nije lako al to je razlika između novice vektora i ostalih razina...
blur ne spada u vektor tehniku tako da s blurom ništa od dubine slazem se sa dedom ima pravo jer pro moze svasta samo trebas zant ja samada radim jedan rad sa penom an dubini hvala na comentima | |
|
| |
Pale Iskusnjara
Broj postova : 173 Age : 29 Lokacija : Osijek Najdrazi crtic : Spužvabob Skockani Bodovi : 515 Respekt : 40 Status :
Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool sri pro 17, 2008 8:31 pm | |
| meni je rad odličan, samo da nisi cropao veći dio grada, bolji mi je lp inače vgj, što bi DeD reko | |
|
| |
cpz Admin
Broj postova : 1000 Age : 36 Lokacija : Zagreb Najdrazi crtic : Family Guy Bodovi : 2925 Respekt : 666 Status :
Registration date : 17.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool sri pro 17, 2008 9:16 pm | |
| Pa naravno da se moze dubina napraviti... Ali u 9 od 10 slucaja je nema! | |
|
| |
Liricki_zmaj Novak
Broj postova : 142 Lokacija : osijek Bodovi : 50 Status :
Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool sub pro 20, 2008 3:03 pm | |
| bwa ja znam snapa uzivo skejto sam s njim oko pola godine...ps super je rad svidja mi se cijeli rad pogotovo jer je pen ...btw mogu dobit link od te stranice di je snap?? | |
|
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Pen tool sub pro 20, 2008 3:17 pm | |
| Evo ti snap: EDIT: sry, zaboravio sam da ne smijem linkove od konkurentnog foruma stavljati sreca da nitko nije vidio | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pen tool | |
| |
|
| |
| Pen tool | |
|