| undiscovered world | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Pale Iskusnjara
Broj postova : 173 Age : 29 Lokacija : Osijek Najdrazi crtic : Spužvabob Skockani Bodovi : 515 Respekt : 40 Status :
Registration date : 21.10.2008
| Naslov: undiscovered world čet sij 08, 2009 6:31 pm | |
| | |
|
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: undiscovered world čet sij 08, 2009 7:03 pm | |
| wow...nice jedino, ono zeleno na onom deblu izmedju onih tornjeva, zgrada, sto li su izgleda kao da lebdi i to mi se ne svidja. i rijeka je na nekim mjestima neuklopljena te na ovom dijelu rijeke skroz doli izgleda kao da ide uzbrdo | |
|
| |
Altir Novak
Broj postova : 70 Lokacija : ... Bodovi : 50 Status : Registration date : 02.01.2009
| Naslov: Re: undiscovered world čet sij 08, 2009 7:43 pm | |
| svidja mi se sve je dosta dobro uklopljeno , osim onog zelenog na drvetu između zgrada | |
|
| |
kOpzZz Klijent
Broj postova : 421 Age : 30 Lokacija : Croatia,Krizevci Najdrazi crtic : Pokemoni:) Bodovi : 285 Status : Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: undiscovered world čet sij 08, 2009 7:49 pm | |
| Zanima me kako bi bez topaza izgledalo ejr topaz zna sakrit mngoe greske. | |
|
| |
theMatej Novak
Broj postova : 93 Age : 31 Lokacija : -VkCi-CRO- Bodovi : 120 Status : Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Re: undiscovered world čet sij 08, 2009 8:09 pm | |
| ovo je baš prekrasno...trebao bi se posvetiti ovakvim radovima... | |
|
| |
Žiža Novak
Broj postova : 55 Age : 29 Lokacija : Slavonski Brod Najdrazi crtic : Garfield Bodovi : 105 Status : Registration date : 05.12.2008
| Naslov: Re: undiscovered world pet sij 09, 2009 3:59 pm | |
| Pale mogu koristiti tu sliku kao destkop neko vrijeme jer je savršena... | |
|
| |
Pale Iskusnjara
Broj postova : 173 Age : 29 Lokacija : Osijek Najdrazi crtic : Spužvabob Skockani Bodovi : 515 Respekt : 40 Status :
Registration date : 21.10.2008
| Naslov: Re: undiscovered world pet sij 09, 2009 4:11 pm | |
| pa naravno ;) to ne moraš pitat btw nova verzija, bez topaza, dodan ls i popravljno ono među zgradama | |
|
| |
Altir Novak
Broj postova : 70 Lokacija : ... Bodovi : 50 Status : Registration date : 02.01.2009
| Naslov: Re: undiscovered world pet sij 09, 2009 4:16 pm | |
| ovaj avion sam te sad vidio | |
|
| |
Sudden Ranking Staff
Broj postova : 125 Age : 45 Lokacija : visoko stanje umjetnicke osvijestenosti Bodovi : 290 Respekt : 20 Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: undiscovered world pet sij 09, 2009 6:20 pm | |
| dobra ideja, ali mnogo sitnica nije uklopljeno i disproporcionalno,... ali najmanje mi se svidja taj sudar boja i kontrastnosti,.. savrseno bijeli neboderi usred prasume, bilo bi tu vise mahovine i zelenjave po njima, ali ne ovako nabacane nego to treba raditi tako da se jako zoomira neboder i polako raditi na detaljima... i cemu u prvoj verziji toliko topaza u nesto gdje topaz uopce nema sta raditi,... i koji je smisao photomanipulacije gdje je auto sitan kao buha, guster ogroman ko zmaj, neboder od 50 katova sitan ko grmic, a drvo kao da je raslo miljonima godina i dostiglo visinu od nekoliko kilometara,.... ako je cilj bio samo uklopiti nesto u nesto onda to nije uspjelo, jer mnogi dijelovi su lose uklopljeni,... prvo je kaskadni slap,.. kad imas slap, onda to nije crta, nego tu ima magle, sitne kapljice vode i totalno nerelano izgleda ovako tanak, ili ga uopce ne treba biti ili treba popuniti cijlu ovu rupetinu,... budi voda, razmisli kako bi ti tekao da se strustis s tog vrha,.. jer bi se razlio preko prvog kamena u stotinu raznih pravaca i razlio na sve strane gdje ti to padina dopusta ili bi isao ovako kao glista po jednoj crti,....
razmisljaj dok nesto radis,.... | |
|
| |
Kiowa Klijent
Broj postova : 424 Lokacija : Zadar, Hrvatska Najdrazi crtic : SpužvaBob Bodovi : 345 Respekt : 5 Rank : Apprentice Status :
Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: undiscovered world pet sij 09, 2009 6:57 pm | |
| - Sudden je napisao/la:
- dobra ideja, ali mnogo sitnica nije uklopljeno i disproporcionalno,... ali najmanje mi se svidja taj sudar boja i kontrastnosti,.. savrseno bijeli neboderi usred prasume, bilo bi tu vise mahovine i zelenjave po njima, ali ne ovako nabacane nego to treba raditi tako da se jako zoomira neboder i polako raditi na detaljima... i cemu u prvoj verziji toliko topaza u nesto gdje topaz uopce nema sta raditi,... i koji je smisao photomanipulacije gdje je auto sitan kao buha, guster ogroman ko zmaj, neboder od 50 katova sitan ko grmic, a drvo kao da je raslo miljonima godina i dostiglo visinu od nekoliko kilometara,.... ako je cilj bio samo uklopiti nesto u nesto onda to nije uspjelo, jer mnogi dijelovi su lose uklopljeni,... prvo je kaskadni slap,.. kad imas slap, onda to nije crta, nego tu ima magle, sitne kapljice vode i totalno nerelano izgleda ovako tanak, ili ga uopce ne treba biti ili treba popuniti cijlu ovu rupetinu,... budi voda, razmisli kako bi ti tekao da se strustis s tog vrha,.. jer bi se razlio preko prvog kamena u stotinu raznih pravaca i razlio na sve strane gdje ti to padina dopusta ili bi isao ovako kao glista po jednoj crti,....
razmisljaj dok nesto radis,.... ajme, ukrao mi tipke iz prstiju sto se tice ove rijeke. bas sam to htio nadodati. i jos nesto...moze umjesto razlijevanja po svemu ovome napraviti kao nekakvo korito | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: undiscovered world | |
| |
|
| |
| undiscovered world | |
|